Otočac – Koncert polaznika osnovne glazbene škole – odjel glasovir

0

Kao i svake godine tradicionalno nakon završetka osnovne glazbene škole a prije ispita, sinoć 28.lipnja s početkom u 19,30 sati u maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta održan je koncert polaznika Osnovne glazbene škole – odjela glasovir.

U prepunoj sali,u koncert uvele su nas polaznice Dora Burić i Marija Brajković četveroručno, nakon čega je voditeljica Verica Dasović pozdravila polaznike škole, roditelje i prijatelje. Na poseban način zahvalila je gradonačelniku Otočca Mariju Barković što tradicionalno posjećuje koncert i time daje potporu radu i djelovanju muzičke škole.

Sretni smo što i ove godine Vaša djeca, a naši plaznici osnovne glazbene škole odjela glasovir imaju mogućnost dokazati svima nama što su naučili kazala je gospođa Dasović.

Kako reče voditeljica – blaženi među prekrasnim djevojčicama je Karlo Kvaternik koji je prvi nastupio samostalno.
Koncertu je prisustvovala i ravnateljica GPOU-a Otočac prof.Nada Avsec, te don Anđelko Kaćunko pastoralni koordinator mladih u Otočkom dekanatu.

Prvi su nastupili polaznici trećeg razreda osnovne glazbene škole Marina Martinčić, Antonela Milinović, Glorija Novačić, Ana Rogić i Tiffany Antić.

Polaznici četvrtog razreda bili su Marija Brajković, Dora Burić, Uršula Čulinović, Marta Brala, Katarina Bižanović, Lara Lončar, Margerita Kranjčević, Marijeta Orešković i Lucija Vrban.

Polaznica petog razreda Adrijana Burić sa odličnim uspjehom već je položila ispit u Osnovnoj glazbenoj školi Vjenceslava Novaka u Senju.

Polaznice šestog razreda Anamarija Jurković i Annamary Labrović dobile su najveći pljesak publike kao i njihova voditeljica i mentorica, te glazbeni pedagog prof.Branka Bernardi.

Na kraju koncerta gradonačelnik Otočca Mario Barković u znak zahvalnosti za uložen trud i poštovanje za uzoran rad s mladima prof.Bernardi uručio je buket cvijeća.

I.B.