Otočac: Mladi HNS-a – Budi drugačiji, budi bolji !

1

Akcijom pod nazivom „Budi drukčiji, budi bolji!“ danas u Otočcu stranački pomladak uz pomoć lokalnih organizacija HNS-a, već tradicionalno, organizira uoči parlamentarnih izbora kampanju Mladih HNS-a.

Drugačiji od drugih, i prije svega svoji, Mladi HNS-a ističu kako su osvježenje za hrvatsku političku scenu. A da bi se u dane kada celzijevci u termometrima skaču prilično visoko osvježili i građani, Mladi HNS-a na nacionalnoj razini danas su s predsjednikom GO HNS-a dipl.ing. Ivanom Žubrinić prošetali gradom Otočcem, u razgovoru s mladima i građanima nezaobilazan je bio i letak, također drukčiji od drugih!

Oglas

Osim programskih odrednica i nekoliko rečenica o tome tko su Mladi HNS-a, za razbibrigu i opuštanje mladima, ali i onima nešto starijima, ponuđeno je nekoliko zezalica, viceva, super sudoku, ali i političko potapanje stranačkih brodova.

Kako su nam kazali volonteri ovogodišnja turneja sastoji se od dva dijela, jadranskog i kontinentalnog, a mladi haenesovci obići će 40-ak gradova i općina širom Hrvatske.

Cilj kampanje je privući što više mladih i novih birača te promovirati programe Mladih HNS-a namijenjene mladima.

Prvi, „morski“ dio kampanje trajat će  od 22. srpnja do 1. kolovoza 2010. godine, a onaj kontinentalni ostavljen je za rujan.

Felix