Otočac – Prezentacija programa HBOR-a “Žene poduzetnice ”

0

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) je kreirala Program kreditiranja ženskog poduzetništva (Žene poduzetnice). Cilj Programa je poticanje osnivanja i razvoja poslovanja malih i srednjih gospodarskih subjekata u većinskom vlasništvu žena, sukladno Akcijskom planu za provedbu Strategije razvoja ženskog poduzetništva u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2010. – 2013.

Obzirom kako su uvjeti kreditiranja znatno povoljniji od trenutnih tržišnih uvjeta, HBOR, Područni ured za Liku zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Otočac, Obrtničkom komorom Ličko-senjske županije i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnom službom Gospić organizira prezentaciju predmetnog programa.

Također, gospođa Višnja Mrakovčić Supek iz Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD) predstaviti će program BAS (Business Advisory Services) – „Program za žene poduzetnice u Hrvatskoj“, program koji se temelji na donacijama, a cilj je razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj kroz subvencioniranje savjetodavnih usluga, a jedna od aktivnosti je i trening za žene poduzetnice početnice.

Stoga u zajedničkom interesu i temeljem Vaših potreba pozivamo Vas na prezentacije HBOR-ovog kreditnog programa Žene poduzetnice i EBRD-ovog Programa za žene poduzetnice u Hrvatskoj, koja će se održati u prostorijama HGK, Županijske komore Otočac na adresi Otočac, Kralja Zvonimira 16 (III. kat) dana 25.04.2012. godine (srijeda) s početkom u 10,00 sati.

Unaprijed se zahvaljujemo na odazivu, a za sve dodatne informacije i potvrdu sudjelovanja možete kontaktirati:

Mr. sc. Draženka Draženović Kostelac, dipl.oec.
Voditeljica Područnog ureda za Liku, HBOR
Tel: 053-561-532, GSM:098-9832847
e-mail: ddrazenovic@hbor.hr