Otočki HDZ-ovci darivali korisnike Doma za starije i nemoćne

3

U prigodi blagdana Božića i Nove godine korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Otočac, kao i djelatnike te ustanove, u petak su posjetili predsjednik GO HDZ-a Otočac, ličko – senjski župan Milan Jurković, te potpredsjednik GO HDZ-a Otočac, otočki gradonačelnik Mario Barković sa suradnicima.

Ravnateljica Doma Ivana Krpan zahvalila je županu Jurkoviću i gradonačelniku Barkoviću i njihovim suradnicima na posjeti koja je, kako je kazala već prerasla u tradicionalni običaj kojem se najviše vesele korisnici Doma.

Gradonačelnik Mario Barković istaknuo je da nekoliko puta godišnje upriliči se posjet Domu za starije i nemoćne, no ovo predblagdansko vrijeme posebna je prigoda za druženje, veselje i za želje za puno zdravlja, sreće i zadovoljstva.

Obraćajući se nazočnima župan Jurković kazao je da je njihova obveza ali i zadovoljstvo da mogu odvojiti vrijeme i posvetiti ga druženju sa korisnicima Doma. Iskoristio je ovu prigodu da posebno zahvali i djelatnicima Doma, kazavši da je bilo a još uvijek ima financijskih problema vezanih za Dom te da obećava da će se poslije Nove godine i oni rješiti.

U ime korisnika Doma i svih zaposlenih prigodnim recitatom na poklonima i posjeti zahvalila je Višnja Orešković. Tom prigodom župan i gradonačelnik sa suradnicima uručili su korisnicima Doma prigodne poklone te im čestitali Sretan Božić i Novu godinu.

Dražen Prša