Otvorene prijave za Malonogometni turnir Tenis Senj 2019.

0

Krajem mjeseca lipnja Grad Senj na tjedan dana postat će prava malonogometna oaza. Nakon što je prošle godine rehabilitiran i u novo ruho odjeven Malonogometni turnir Tenis Senj na renoviranim terenima podno Kule Nehaj ponovo je otvorio svoja vrata za sve malonogometne haklere, španere i šmekere.

Prijave za turnir koji će se održati od 18. do 25. lipnja otvorene su od prvog svibnja, a trajat će do popunjenja ograničenog broja mjesta po kategorijama .

Momčadi na turniru bit će podijeljene u tri kategorije: Seniori, veterani (rođeni 1983. godine i stariji) te mlađe kategorije do 13 i do 15 godina.

Upisnine za turnir iznose 1000 kuna za seniorske momčadi, 750 kuna za veteranske i 300 kuna za momčadi mlađih kategorija.

Osim samog nogometa, na Tenisu će biti i puno dobre zabave uz glazbene goste, a ako ni to nije dosta, nagradni fond od 55 tisuća kuna ukupno trebao bi biti dovoljna motivacija da prijavite svoju momčad.

Više informacija o prijavama na turnir kao i propozicije možete naći na službenoj internetskoj stranici (www.mnttenisenj.com) i na Facebook stranici Malonogometni turnir Tenis Senj, a prijaviti svoju momčad možete na mail adresu info.tenis.senj@gmail.com ili u inbox Facebook stranice.

L.O./M.K.