Otvorenje dječjeg igrališta

3

Svečano otvorenje dječjeg igrališta,  a povodom obilježavanja Međunarodnog dječjeg tjedna i Dana djece koji se obilježava u Gradu Otočcu od 4. do 7. listopada 2010. godine danas 07. listopada obavili su gradonačelnik Mario Barković i njegov zamjenik Hrvoje Ostović na način da su isprobali veći dio sprava za igranje  i tako kod djece izazvali osmjeh na licu.

Na otvorenju igrališta bili su  nastavnici i profesori s djecom nižih razreda OŠ „Zrinskih i Frankopana“ iz Otočac, djeca iz dječjeg vrtića „Ciciban“ sa svojim tetama, limena glazba DVD-a Otočac predvođeni kapelnikom Marinkom Krmec, a bili su i članovi »Kreative« Srednje škole Otočac,  s voditeljicom prof.Sanjom Dujmović.

Oglas

Tako grad Otočac od danas  postaje bogatiji za još jedan atraktivan sadržaj-novo, moderno opremljeno dječje igralište smješteno u gradskom parku. Dječje igralište opremilo je  poduzeće „Regoč“ specijalizirano za opremanje dječjih igrališta, vrtića, javnih parkova i sportskih terena.

Sprave su visoke kvalitete, izvedene po najvišim europskim standardima i normama funkcionalnosti i sigurnosti za djecu, čime su u Otočcu postavljeni vrlo visoki standardi. Nositelj cijelog projekta uređenja i opremanja je grad Otočac.

B.I.B.