Ovo je lokacija strave kod Perušića u kojoj je pronađena mrtva beba

0
Nikola Marović/Pixsell
Nikola Marović/Pixsell

Nakon potresnih vijesti o osumnjičenoj 20-godišnjakinji za ubojstvo novorođenčeta pronađenog u seoskom bunaru, novi detalji iz istraživanja bacaju sjenku na jedno od najmračnijih mjesta u blizini Perušića – lokaciju koja je brzo stekla reputaciju “kuća strave” među mještanima.

Fotografije, dostupne u galeriji ispod teksta, prikazuju oronulu građevinu, skrivenu među drvećem, s prozorima koji kao da kriju mračne tajne. Kuća, iako poznata mještanima, uvijek je bila obavijena velom tajanstvenosti.

Kraj ove skrovite kuće nalazi se spomenuti seoski bunar gdje je pronađena nesretna beba. Ova blizina dodatno pojačava jezivu atmosferu cijele priče i mnogi se pitaju što se sve odvijalo u sjeni te stare građevine.

Policijska uprava ličko-senjska, koja je ranije potvrdila uhićenje osumnjičene 20-godišnjakinje, nije željela komentirati nove informacije vezane za kuću. Ponovno su naglasili da, iz poštovanja prema obitelji, neće iznositi dodatne detalje iz istrage.

Ovaj slučaj ostavit će dubok trag u sjećanju mještana i bit će upamćen kao jedan od najmračnijih trenutaka u povijesti Prvan Sela kod Perušića.

L.O./ foto: Nikola Marović/Pixsell