Perušić se tresao od dobre glazbe

Dječji adventski dan u Perušiću bio je u znaku poduljeg i vrlo različitog programa, mnoštva glazbe, humanitarnog sajma i blagdana za nepce. U poslijepodnevnim satima krenule su priredbe za djecu i nastavilo se navečer, kada su djecu zamijenili odrasli.
Direktorica Turističke zajednice općine Perušić Matea Smolčić vrlo je zadovoljna brojnim priredbama današnjeg adventskog druženja velikih i malih.

-Cijeloga dana imali smo pregršt sadržaja za djecu, ali i za odrasle. Započelo je s božićnom predstavom pod nazivom „Božićna čarolija“ kada je na kraju Djed Božićnjak svoj nazočnoj djeci podijelio darove. Djeca su potom uživala i u plesu jer je održan pravi pravcati dječji disco. Cijeloga dana trajao je humanitarni Božićni sajam gdje su se prodavale slastice i blagdanski suveniri. Sve što se prodavalo pripremila su djeca OŠ Perušić, Pećinski park Grabovača i Narodna knjižnica Perušić. Novac prikupljen u ovoj humanitarnoj akciji doznačit ćemo obitelji Špoljarić iz Perušića,rekla nam je Matea Smolčić iz TZ općine Perušić.

Nastavak ispod oglasa

U večernjim satima okupljene je zabavljao Trio „Marinero“ iz Senja.

L. O.