Petar Krmpotić: Zgrožen sam stanjem rekonstruirane Bilajske ulice, pravo je čudo da već netko nije stradao

Gradonačelnik Gospića Petar Krmpotić

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje gradonačelnika Grada Gospića Petra Krmpotića koje objavljujemo u cijelosti.

Petar Krmpotić: Zgrožen sam stanjem rekonstruirane Bilajske ulice; pravo je čudo da već netko  nije stradao

Učinit ću sve kako bi  zaštitio sigurnost građana

Kao što je poznato u rujnu prošle godine započeti su radovi na kanalizaciji, oborinskoj odvodnji i uređenju kolnika u Bilajskoj ulici (državna cesta D 50), s ciljem priključenja dvjestotinjak korisnika na sustav javne odvodnje.

Po završetku radova, tijekom prošlog tjedna, uočeno je katastrofalno stanje  na dijelu novoizgrađenog kolnika, i pravo je čudo da nije došlo do prometnih nesreća koje mogu završiti i tragično. Zbog sigurnosti sudionika u prometu (kako domicilnih tako i tranzitnih), tražim hitno otklanjanje svih nedostataka na navedenoj dionici. Bez obzira što se radi o državnoj cesti kojom ne upravlja Grad Gospić, navedena dionica je u stvarnosti jedna od prometno važnijih  ulica u gradu koja povezuje niz naselja, te zbog građana Gospića upućujem ovo PRIOPĆENJE i poziv za hitno otklanjanje navedenog problema. S navedenom situacijom upoznati su Izvođač i Nadzor, a također ću obavijesti i nadležne državne institucije.

Učinit ću sve kako bi  zaštitio sigurnost građana.

             GRADONAČELNIK

                 Petar Krmpotić, dipl.politolog