Petar Radošević kandidat za predsjednika GO HDZ-a grada Gospića

2
Radošević

Na današnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića  donijeta je odluka da će se izbori za predsjednika GO HDZ-a Grada Gospića održati 8. travnja 2018. godine. Bila su moguća dva datuma 1. i 8. travnja, ali GO HDZ-a je odlučio da će to biti 8. travnja, budući Uskrs pada 1. travnja te ne bi bilo umjesno izbore imati na dan Uskrsa.

Kompletan GO HDZ i Temeljni ogranci čvrsto uz Petra Radoševića

Oglas

Samoj sjednici su nazočili predsjednici Temeljnih ogranaka koji su zapravo i predložili zadovoljni radom v.d. Petra Radoševića da se kandidira. Nakon rasprave svi članovi Gradskog odbora izrazili su zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom te je na kraju Petar Radošević  prihvatio kandidaturu premda je naglasio kako je i sam bio blizu  takve odluke , ali ga ova jednoglasna podrška na neki način obvezuje da već danas  prihvati kandidaturu.

Radošević:“Ovako snažna podrška obvezuje“

Budući se zna da  glavnu ulogu u unutarstranačkim izborima imaju TO kao i Gradski odbor, Petar Radošević je ovim činom zapravo postao i glavni favorit izbora. Ova jednoglasno potpora svih Temeljnih ogranaka te Gradskog odbora u startu daje veliki vjetar u leđa Petru Radoševiću. Na kraju se Radošević zahvalio svim nazočnima naglasivši da ovakva snažna potpora obvezuje te pozvao članstvo HDZ –a da ga podrži.

Podrška Radoševiću i od vijećnika HDZ-a

Na sjednici su bili nazočni i vijećnici  HDZ – a Gradskog vijeća Grada Gospića Anela Serdar Pašalić, Ivan Bronzović, Jadranka Pejnović i Vlatka Devčić Stilinović koji su osobno  stali uz Petra Radoševića.

L.O.