Petry i Stilinović uputili zahvalu biračima

HDZ zastava
Ilustracija
HDZ-ovi kandidati za župana i gradonačelnika Gospića, Ernest Petry i Mario Stilinović uputili su zahvalu biračima koju prenosimo u cijelosti.
ZAHVALA ERNESTA PETRYJA

Poštovane članice, članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice, poštovani žitelji Ličko-senjske županije, od srca vam zahvaljujem na pruženoj svesrdnoj podršci koju ste mi ukazali u predizbornoj kampanji kao kandidatu HDZ-a za župana Ličko-senjske županije.
Vaša snaga i ukazano povjerenje, jamac je pobjedničkog izbornog rezultata.
Snagom i duhom zajedništva s obje strane Velebita, gradit ćemo našu županiju kao prepoznatljivu, razvojnu i konkurentnu.
Sad je bitno – 16. svibnja izaći na izbore i dati svoj glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici i njezinim kandidatima jer je to jedini pravi jamac za sretnu i uspješnu budućnost nas i naše djece.

Od srca vam zahvaljujem,
Vaš Ernest Petry
ZAHVALA MARIJA STILINOVIĆA

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice Grada Gospića i okolnih mjesta, drage sugrađanke i sugrađani,

čast mi je i zadovoljstvo zahvaliti vam na dosadašnjoj svekolikoj podršci koju ste pružili meni i mom timu u kampanji za nedjeljne lokalne izbore.
Zahvaljujem na riječima potpore, nizu kvalitetnih i konstruktivnih savjeta kao i na osobnom doprinosu kojim ste pokazali našu snagu zasnovanu na ljudskim potencijalima.
Stoga vas pozivam, 16. svibnja izađite na izbore i s punim povjerenjem dajte svoj glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici i svim njezinim kandidatima!
SAD JE BITNO – prepoznati snagu i vrijednost naše stranke i siguran put u bolju i uspješniju budućnost grada Gospića!

ZA GRAD SA STILOM!
Vaš Mario Stilinović