Pjesmom i srcem za Vile: večer solidarnosti u Gospiću

0

Koncert “Pjesmom za Vile” održan je večeras u kinu Korzo u Gospiću, okupivši brojne ljubitelje glazbe u humanitarnoj misiji. Nastupili su razni izvođači, uključujući TS Velebit, GS Big Band, Nikicu Stilinovića Garbuna, Marijan Pavletić i gosti, Branimir Mikić, Tocco Band i grupa “Tajno Ime”.

Događaj je bio posvećen prikupljanju sredstava za udrugu oboljelih i liječenih od malignih bolesti “Vila za Liku”, s preporučenom donacijom od 7 eura po ulaznici.

Atmosfera u kinu Korzo bila je emotivna i puna podrške, dok su melodije i stihovi odzvanjali u znaku solidarnosti i nade. Publika je s entuzijazmom prihvatila svaki nastup, a aplauzi su se redali jedan za drugim, dok su izvođači svojom umjetnošću dali svoj doprinos ovoj plemenitoj stvari.

Uspjeh večeri ne mjeri se samo kroz prikupljena sredstva već i kroz zajedništvo i spremnost zajednice da se odazove kada je pomoć potrebna. “Pjesmom za Vile” postao je simbol nade za mnoge, dokaz da glazba i umjetnost mogu biti moćni saveznici u borbi protiv teških bolesti.

L.O.