Plitvička jezera: Ekskluzivni Wine ViP Event oduševio posjetitelje

0

U prekrasnom ambijentu Hotela Jezero, smještenog unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, održan je ekskluzivni enogastronomski događaj – Wine ViP Event. Događaj je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom općine Plitvička jezera i Turističkom zajednicom područja Plitvičke doline.

Wine ViP Event privukao je brojne sudionike iz svijeta turizma, uključujući vlasnike i menadžere ugostiteljskih objekata, djelatnike u turizmu, iznajmljivače smještaja, voditelje trgovina te distributere hrane i pića. Događaj je pružio izvrsnu priliku za umrežavanje, razmjenu iskustava i poboljšanje poslovanja u svijetu enogastronomije.

Oglas

Tijekom događaja, sudionici su imali priliku sudjelovati u edukativnim programima koji su ih upoznali s aktualnim trendovima u enogastronomiji. Programi su obuhvatili predavanja i radionice koje su vodili stručnjaci i priznati sommelieri.

Osim edukativnih sadržaja, posjetitelji su uživali u bogatom programu degustacije. Naime, partneri izlagači predstavili su širok asortiman pića i gastronomskih delicija, pružajući jedinstveno iskustvo svim prisutnima.

L.O.