Podijeljeno 4 000 sadnica

 GOSPIĆ – Tradicionalna akcija Hrvatske turističke zajednice pod nazivom „Volim Hrvatsku“ i ove se godine provodi u Gradu Gospiću. S ciljem uljepšanja grada  Turistička zajednica Grada Gospića  je na Trgu Stjepana Radića postavila  su štandove na kojima je građanima sadnice dijelio tim u kojem je bio i  predsjednik TZ Grada Gospića Milan Kolić. Govoreći o ovoj akciji predsjednik Kolić je rekao kako se već niz godina čini sve kako bi središte županije  svojim izgledom zaslužilo taj epitet.

-Današnja je akcija bila vrlo uspješna jer su naši sugrađani  u velikom broju uzimali sadnice cvijeća i na taj se način dali svoj obol  ovoj akciji. Naš grad svake godine osvaja neku od prestižnih nacionalnih nagrada koje mu se dodjeljuju zbog uređenja, ljepote javnih površina i ukupne vizure. Nalazimo se na Trgu Stjepana Radića, trgu koji je osvojio nagradu za najljepši trg kontinentalne Hrvatske. Današnjom akcijom s ovoga mjesta želimo odaslati poruku da ćemo i dalje činiti sve da bi Gospić bio lijep i uređen grad, rekao je predsjednik TZ Grada Gospića Milan Kolić. Direktorica TZ Grada Gospića Maja Strilić također je istaknula je kako je u relativno kratkom vremenu  podijeljeno  4 000 sadnica, a sves ciljem kako bi grad izgledao što ljepši i uređeniji.

Nastavak ispod oglasa

– Lani je Grad Gospić osvojio „Zeleni cvijet“, nagradu  za najuređeniji grad kontinentalne Hrvatske, što nas obvezuje da nastavimo raditi na tome da naš grad bude što ljepši. Zbog nas samih, kao i zbog turista koji svake godine u sve većem broju posjećuju Gospić, kazala nam je direktorica TZ Grada Gospića Maja Strilić.

M. S.