Policajci uočili i pomogli u gašenju požara u Gospiću

0

U noći sa 24. na 25. listopada, policijski službenici Policijske postaje Gospić prilikom rutinske kontrole prometa uočili su požar na gospodarskom objektu u Gospiću. Hitno su obavijestili nadležne službe i vlasnike objekta, pokrećući brzu akciju evakuacije.

Po uočavanju požara, policijski službenici su odmah izvijestili vatrogasce i vlasnike zahvaćenog objekta. Zajedno s vlasnicima, iz požarom zahvaćenog objekta počeli su izvoziti radne strojeve i premještati domaće životinje koje su se nalazile u neposrednoj blizini. Također su premjestili i teretno vozilo koje je bilo u opasnosti da bude zahvaćeno požarom.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Gospić stigli su na mjesto događaja i uspjeli su ugasiti požar. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji, spriječeno je daljnje širenje požara te uništavanje imovine i životinja.

Požarom su oštećeni 56-godišnji muškarac i 51-godišnja žena s područja Gospića, a što je najvažnije, nitko nije ozlijeđen u ovom incidentu.

Ovo je još jedan primjer kako brza reakcija i koordinacija između policijskih službenika i vatrogasaca mogu spriječiti veće katastrofe.

L.O.