Popović lažima nastoji unesti razdor

0

Nastavljaju se laži portala Slobodna Lika i blaćenje svih i svakog. Sve u interesu stvaranja konfuzije, konstrukcije i laži. Preveliki su  igrači Milinović, Dabo, Starčević i Kustić da bi ih netko mogao kupiti, kako to sugerira i kaže Ž. Popović i Slobodna lika.

Jasno je da Razvojni centar LSŽ ovisi o proračunu, kao što je potpuno jasno da bi projekt EXCOVER, razvoj  turizma na ruralnom području propao da Skupština nije dala suglasnost LIRA – i da potpiše taj dokument uz prijašnje dogovore s Kustićem,  Dabom, Milinovićem, Starčevićem jer je i HSP glasovao za to, kao i SDSS. Očito je sazrelo vrijeme da je svima u interesu Ličko-senjska županija, a nitko ponaosob, što je podržavala i proteklih tjedana tražila takav razvoj događaja i Nezavisna lista mladih.

U posjedu smo dokumenta koji jasno pokazuje da se Ugovor za EXCOVER morao potpisati  do 11.04. Dakle, Ž. Popović još jednom bezobzirno laže, ali tko više te laži uzima u obzir….

Jednako tako u četvrtak bi se na Skupštini trebalo naći odobrenje za podizanje kredita za zajednički projekt Ličko-senjske županije i Grada Gospića, Razvojni centar LSŽ, a o tom kreditu ovisi nastavak ovog projekta.

U prilogu pogledajte dokument na kojem jasno stoji da je poslan 13.ožujka te da je rok, koji su već jednom produžili,  za potpis Ugovora 30 dana, tj. do 11.04.