Posjet nogometnih sudaca LSŽ sucima zagrebačkog prstena

1

Nogometni suci Ličko-senjske županije posjetili su nogometne suce zagrebačkog prstena jućer u Jastrebarskom. Naravno kako se radi o tradicionalnom susretu koji povezuje suce ovih hrvatskih prostora, odigrana je i nogometna utakmica na igralištu Jaske. Na krasnom travnatom terenu sukobile su se u nogometnom smislu ove dvije ekipe. Utakmica je trajala, nešto kraće nego kod aktivnih nogometaša 80 minuta, obilovala je mnogim zgodama i nezgodama, na kraju su domaćini pobjedili  sa 2:0. Kako se radi o sucima, odmah su primjetili kako su im golovi pali iz “čistog ofsajda”.”Trle” (Miroslav Trtica) se “obrušava” na pomoćnog suca domaćina, koji je sramežljivo digao pa spustio zastavicu ” jes ti čorav, ova dvojica, onaj što je da gol i onaj drugi bili su 2 metra u ofsajdu”. I drugi gol na samom kraju utakmice, “slićan” opet su ona 2 igrača bila u ofsajdu” ha, ha, ovo nema nigdje, pa još nama” buni se na terenu, sudac III lige Bikić.  Ali završi utakmica, na “trećem” poluvremenu kod motokros staze i stadiona NK “Vinogradar” domaćin će ljubazno “Nemojte nam zamjeriti, znate kako to ide, naši su suci zažmirili na ofsajde, pa opet je sve dobro ispalo, nitko se nije povrijedio. Naravno uz dobru trpezu brzo se zaboravljaju, takve stvari. Revanš će slijediti na jesen u Gospiću. “Trle” opet za većerom kaže sam sebi u bradu, prošli puta u Gospiću, ja sam sam sudio, nisam propustio svirati niti jedan ofsajd. Netko  iza stola na to prokomentira, prijedlog je da udući puta u Gospću sviraju suci iz zagreba i obrnuto na idućem gostovanju u Jaski suci iz Gospića. “Trle” opet sebi u bradu ” onda ćemo mi u Gospiću idući puta opet na je….”
Inaće iza sve “nesuglastice” oko rezultata prijateljstvo između ovih sudaca ničim nije narušeno,ali ipak nek se zna, tek poslije ponoći Gospički suci krenuli su kućama. Na kraju
radi znanja i ravnanja suci Ličko-senjske županije, nastupili su u sastavu:Anđelko Halapa,Ivan Bikić, Stipe Rukavina,  Miroslav Trtica,  Stipe Lulić, Mario Kukina, Marko Žubrinić,Ivica Starčević, Miroslav Bureš, Ante Podnar i Ivan Podnar .

Oglas

M.K.