POU “Dr. Ante Starčević” Gospić i Glazbena škola “Ilkiv” iz Ukrajine otvaraju vrata za nastavu solo pjevanja

0

Pučko otvoreno učilište Gospić udružilo se s Glazbenom školom “Ilkiv” iz Ukrajine kako bi otvorilo jedinstven program nastave solo pjevanja za sve zainteresirane polaznike od 5 godina nadalje. Nastavu će voditi ugledna ukrajinska umjetnica Marianna Ilkiv, osnivačica škole pjevanja u Lavovu.

Ovaj inovativni program obuhvaća pet različitih dobnih kategorija, prilagođenih potrebama i sposobnostima polaznika. Grupe su podijeljene kako slijedi:5 – 7 godina, 8 – 10 godina, 11 – 13 godina, 14 – 16 godina i stariji od 16 godina.

Oglas

Maksimalan broj polaznika u svakoj grupi je 10, čime se osigurava kvalitetna individualna pažnja za svakog učenika.

Kako bi se maksimalno iskoristio potencijal i talent svakog polaznika, Marianna Ilkiv i njezin tim će uskladiti i prilagoditi odabir repertoara prema ukusima i sposobnostima svakog pojedinca.

Osim pjevačkih vještina, program nastave obuhvaća i niz drugih korisnih aspekata. Učit će se tehnika pravilnog disanja, razne vježbe, teoretski i praktični savjeti, kao i upoznavanje osnovne pjevačke terminologije. Poseban naglasak bit će na lijevom izražajnom pjevanju, jasnoj artikulaciji, razumijevanju teksta i ostvarivanju adekvatne glazbene interpretacije.

Ovaj program predstavlja izvanrednu priliku za sve one koji žele razviti svoje pjevačke sposobnosti, bez obzira na dob i predznanje. Za dodatne informacije i prijave, obratite se Pučkom otvorenom učilištu Gospić.

L.O.