PP Grabovača na putu je još jedne rekordne turističke sezone

0

Ravnateljicu Javne ustanove PP Grabovača Perušić Jelenu Milković ponekad je nemoguće dobiti na mobitel. Osobito u dane kada osim redovnih poslova postaje vodič. Zbog malog broja zaposlenih ova ustanova se organizira na mnoge načine, osobito u jesensko doba kada ih često obilaze ekskurzije iz osnovnih škola.

-Upravo danas nas je obišla jedna osnovna škola iz Karlovca. Pun autobus. Svako malo pohode nas manje grupe i individualni posjetitelji. Gotovo da niti nema dana kada se u našem parku ne čuju ljudski glasovi, osobito dječji. Osim špilje Samograd mlađi posjetitelji rado pohode poučne staze gdje održavaju terensku nastavu i radionice, a tu je i hobitska kućica, stalno sviraju naše šumske orgulje, a u noćnim satima opet je krcat stanarima naš hotel za kukce.

U tekućoj godini smo prešli broj od 12 tisuća posjetitelja, a uz odlične najave ekskurzija vjerujem da ćemo godinu završiti s brojem većim od 14 tisuća, uvjerena je ravnateljica Jelena Milković.

Sve veću popularnost PP Grabovača duguje dobro odrađenim poslovima marketinga, sadržajima i brojnim dobrim iskustvima posjetitelja.

L.O.