Predložite lokacije za pojačani policijski nadzor u Ličko-senjskoj županiji

0

Policijska uprava ličko-senjska najavila je posebnu 24-satnu akciju nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu. Akcija je dio Plana aktivnosti organizacije ROADPOL i provest će se od 17. do 18. lipnja 2023. godine, u vremenu od 7.00 do 7.00 sati.

Ova akcija nije samo policija na ulicama, već i građani dobivaju priliku utjecati na nju. U skladu s provedbom akcije, Policijska uprava ličko-senjska otvorena je za prijedloge građana o lokacijama za nadzor cestovnog prometa. Konkretno, zainteresirani građani mogu predložiti lokacije na kojima bi željeli da se provodi nadzor, odnosno lokacije na kojima bi se provodilo alkotestiranje i testiranje sudionika u prometu na droge.

Oglas

Građani svoje prijedloge mogu poslati najkasnije do nedjelje, 11. lipnja 2023. godine na e-mail adresu licko-senjska@policija.hr

Nakon što se prikupljeni prijedlozi građana analiziraju, policijska uprava odabrat će lokacije koje su najpogodnije za provedbu 24-satne akcije nadzora cestovnog prometa. Ova akcija je prilika za građane da aktivno sudjeluju u poboljšanju sigurnosti na našim cestama.

L.O.