Prijem za najbolje učenike Srednje škole Otočac

4
srednja škola otočac odlikaši

U gradskoj kući u Otočcu zamjenik gradonačelnika Otočca Hrvoje Ostović upriličio je prijem za učenike Srednje škole Otočac koji su sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja završili sa odličnim uspjehom. Uz učenike prijamu su bili nazočni i profesori – razrednici Ivanka Kranjčević Orešković, Ivanka Marković, Gordana Božičević te ravnatelj Srednje škole prof. Dinko Sekula.

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Ostović u prigodnom je obaćanju učenicima u profesorima posebno istaknuo zadovoljstvo što mu je pripala čast upoznati najbolje među najboljima, koji će zasigurno svojim daljnjim školovanjima biti ponos grada Otočca. Istaknuo je i nadu da će se neki od njih po završetku školovanja vratiti u svoj rodni grad te time pridonijeti njegovom daljnjem razvoju. U ime učenika i profesora zahvalio je ravnatelj Dinko Sekula kazavši da su svi ponosni na rezultate koji se ostvaruju u odgojno obrazovnom procesu u Srednjoj školi Otočac ali i sa rang listom mature, po kojoj je značajan broj učenika iz Srednje škole Otočac rangiran na zavidno visokim mjestima.

Oglas

Bila je to prigoda da zamjenik gradonačelnika Hrvoje Ostović uruči prigodne poklon knjige Antoniji Jurković i Marku Perkoviću iz Gimnazije, Evi Božičević, Barbari Fajdetić i Kseniji Marković iz Ekonomske, te Ivani Pavić iz Prodavača.

 

Dražen Prša