Produženi rok za prijave na Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

0

Gospićko-senjska biskupija najavila je produženje roka za prijave na 12. Susret hrvatske katoličke mladeži. Događaj pod geslom “Raduj se za svoje mladosti”, inspiriranim biblijskom poslovicom, zakazan je za subotu, 4. svibnja 2024. u Gospiću.

Originalno, rok za prijavu putem e-župe bio je postavljen do Uskrsa, 31. ožujka 2024., no sada je produžen do 15. travnja 2024. Ova promjena pruža dodatno vrijeme župnicima i mladima da osiguraju svoje mjesto na ovom duhovno obogaćujućem susretu.

Oglas

Organizatori podsjećaju zainteresirane da su sve informacije o susretu dostupne na službenoj web stranici te pozivaju na praćenje aktualnosti putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i TikTok. Za dodatne upite i pojašnjenja, dostupni su putem elektroničke pošte na shkm2024@gmail.com ili telefonom na broj 053/746-400.

Odbor za organizaciju ovog događaja izražava radosno iščekivanje sudionika, naglašavajući važnost ovog susreta za katoličku mladež i širu zajednicu. Pozivaju sve zainteresirane da iskoriste produženi rok za prijavu i postanu dio ove važne duhovne manifestacije.

L.O.