Proslavite Dan žena u Nacionalnom parku Plitvička jezera s posebnom ponudom

0
Lička kuća

Nacionalni park Plitvička jezera ove godine za Dan žena priprema poseban doživljaj za sve dame koje žele ovaj važan dan proslaviti u jedinstvenom ambijentu. U restoranu Lička kuća, poznatom po svojoj tradicionalnoj ličkoj kuhinji, održat će se večera uz glazbenu pratnju Maroco Banda, nudeći posjetiteljicama priliku za nezaboravno večernje druženje.

Večera će biti upotpunjena specijalno pripremljenim jelovnikom koji ističe bogatstvo ličke kulinarske tradicije, uz selekciju vrhunskih vina koja će dodatno obogatiti gastronomsko iskustvo. Glazba uživo Maroco Banda pružit će atmosferu koja će svaku posjetiteljicu odvesti na putovanje kroz različite glazbene žanrove, osiguravajući ugodnu i opuštenu atmosferu.

Oglas

Za one dame koje žele produžiti svoj boravak i uživati u ljepotama Nacionalnog parka tijekom cijelog vikenda, dostupni su zimski aranžmani s opcijama 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero. Ovi aranžmani uključuju i ulaznice za Nacionalni park, omogućavajući gostima da istraže prirodne ljepote Plitvičkih jezera.

Više informacija dostupno je na web stranici Parka. Ne propustite priliku da Dan žena proslavite na nezaboravan način na jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj.

L.O.