Provalio u benzinsku, a kad ga je policija pokušala zaustaviti, zabio se u njihov automobil

0
Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe i prisile prema službenoj osobi. 

Sumnjiči se da je jučer oko 3 sata u Senju, sa još dvije nepoznate osobe provalio u benzinsku postaju iz koje su otuđili za sada neutvrđenu količinu cigareta, nakon čega su se automobilom udaljili s mjesta događaja. 

Potom ih je policijski službenik službenim automobilom vozeći ispred njih uz uporabu plavog rotacijskog svjetla pokušao zaustaviti, te su oni s ciljem sprječavanja policije u daljnjem obavljanju poslova prednjom desnom stranom automobila udarili u zadnju lijevu stranu službenog automobila. 

Osumnjičeni je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, dok se za ostalom dvojicom traga.

Još jedna masaža-prevara

Jučer oko 13 sati u mjestu Kaluđerovac, Općina Perušić, dvije nepoznate žene prevarile su 83-godišnjakinju, tako da su joj ponudile masažu, na što je oštećena pristala, i dok je oštećena boravila s jednom ženskom osobom u drugoj prostoriji, druga je iskoristila njenu nepažnju i otuđila joj novac.

Policija traga za počiniteljicama, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

L.O./PULS