Provedite nezaboravno Valentinovo u idiličnom ambijentu Plitvičkih jezera

0

Valentinovo je savršena prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo, a što bi moglo biti ljepše od bijega u prirodu, u samo srce Hrvatske, gdje se smjestila prirodna oaza Plitvička jezera? Ovaj nacionalni park, poznat po svojoj netaknutoj prirodi i kristalno čistim jezerima, čini idealno mjesto za stvaranje trajnih uspomena s voljenom osobom.

Započnite svoj romantični odmor šetnjom stazama koje vode do Velikog slapa i kanjona Donjih jezera, gdje vas očekuju zadivljujući prizori i mogućnost za nezaboravne fotografije. Osim šetnje, iskusite i vožnju brodom po jezeru Kozjak, uživajući u spektakularnim pejzažima i trenutcima ispunjenima ljubavlju.

Oglas

Za one koji žele produžiti svoj boravak, Hotel Jezero nudi posebne pakete za parove, uključujući smještaj s doručkom i večerom, od kojih je jedna večera posebno romantična i održava se u restoranu Lička kuća. Osim toga, gosti mogu uživati u wellness tretmanima, popustima na masaže i jahanje, sve s ciljem da vaše Valentinovo bude što opuštenije i romantičnije.

Doživite ljubav i romantiku na jedinstven način u Nacionalnom parku Plitvička jezera, gdje priroda i udobnost stvaraju savršenu pozadinu za proslavu vaše ljubavi. Od šetnji prirodom do opuštanja u wellnessu, svaki trenutak proveden ovdje bit će ispunjen ljubavlju i nezaboravnim uspomenama.

Cijelu ponudu Valnetinova na Pitvičkim jezerima pogledajte na službenoj web stranici Parka.

L.O.