PU ličko-senjska: Sažetak događaja tijekom vikenda

0

Tijekom proteklog produljenog vikenda od 29. listopada do 01. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest kaznenih djela, devet prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira, te dva nasilnička ponašanja u obitelji.

Kriminalitet

Dva kaznena djela evidentirana su na području Otočca (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude), te po jedno na području Donjeg Lapca (prijetnja), Korenice (izazivanje prometne nesreće), Karlobaga (oštećenje i uništenje tuđe stvari) i Novalje (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

Promet

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su  se na području Otočca i Korenice. U tim prometnim nesrećama tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području , Gospića (2), Otočca (4) i Senja (1).

Javni red i mir

Po jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na  području  Otočca, Donjeg Lapca i Karlobaga, a počinjena su tučnjavom te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim  prekršajnim sudovima.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Po jedno nasilje u obitelji  evidentirano je na  Otočca i Korenice.  Počinitelj su uhićeni i uz optužne prijedloge privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

MUP