Razmjena mladih u Velikom Žitniku

U sklopu programa Erasmus+ od 10. do 16. veljače održava se razmjena mladih pod nazivom „Stretch! (To Croatia)“ u Velikom Žitniku pokraj Gospića. Na ovoj razmjeni oko tridesetak mladih iz Italije, Portugala, Estonije i Hrvatske upoznati će čari Like i pri tome naučiti nešto o pravilnom vježbanju i zdravom načinu života.

Ovo je tek prva od planiranih razmjena u kojima će mladi iz cijele Europe imati priliku posjetiti Liku i provesti zabavne i izazovne trenutke u Hrvatskoj.

Nastavak ispod oglasa

Programi poput ovog se provode u sličnim organizacijama po cijeloj Europi. Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika kroz različite programe i projekte EU.

-S obzirom da u ovim razmjenama mogu sudjelovati i polaznici iz Hrvatske pozivamo sve mlade koji bi željeli sudjelovati na ovim razmjenama da prate naše objave i jave nam se za sudjelovanje na nadolazećim razmjenama, poručuju iz Hrvatske škole Outward Bound.

L.O.