Restorana Lička kuća privremeno zatvoren zbog godišnjeg servisa

Lička kuća

Nacionalni park Plitvička jezera izdao je obavijest o privremenom zatvaranju restorana Lička kuća, jednog od svojih najpoznatijih ugostiteljskih objekata. Zatvaranje je planirano od 20. studenog do 15. prosinca 2023. godine, a razlog je godišnji servis i održavanje. Cilj ovog zatvaranja je unaprijediti kvalitetu usluge i poboljšati ukupno iskustvo posjetitelja u ovom popularnom restoranu koji nudi tradicionalna jela ličke kuhinje.

Iz Parka ističu da je održavanje kvalitete i standarda usluge ključno za održavanje ugleda parka kao destinacije koja pruža vrhunska gastronomska iskustva. Tijekom zatvaranja restorana Lička kuća, uprava parka potiče posjetitelje da iskoriste priliku i posjete restoran hotela Jezero. Ovaj restoran, poznat po svojoj izvrsnoj usluzi i širokom izboru kulinarskih delicija, nastavit će raditi kao obično i zadovoljiti sve potrebe posjetitelja.

Nastavak ispod oglasa

Iz Nacionalnog parka Plitvička jezera izrazili su zahvalnost posjetiteljima za njihovo razumijevanje i strpljenje tijekom perioda godišnjeg servisa restorana Lička kuća. Ujedno se vesele ponovnom susretu s gostima i pružanju unaprijeđene usluge u restoranu nakon završetka planiranih radova. Ovo privremeno zatvaranje predstavlja dio šireg plana za poboljšanje i osiguranje vrhunskog iskustva svakog posjetitelja Nacionalnog parka Plitvička jezera.

L.O.