SDP u Donjem Lapcu očekuje izvrstan rezultat

0

Potporu SDP-ovoj listi za županijsku skupštinu jučer su pružili Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas, politički tajnik SDP-a Davorko Vidović, član predsjedništva SDP-a Predrag Fred Matić i predsjednica varaždinskog SDP-a Barbara Vupara Antolić. Obišli su općinu Donji Lapac te se družili sa građanima  koji su se okupili u velikom broju. U zadnjih dva mjeseca ovo je treći posjet SDP-a Donjem Lapcu.

Predsjednik županijskog SDP-a Tomislav Zrinski biračima je kazao kako SDP nije htio sudjelovati u političkoj trgovini mandatima u Županijskoj skupštini.

– Kao SDP-ovi vijećnici jasno smo dali do znanja da ne želimo sudjelovati u političkoj trgovini mandatima jer bi to značilo prevaru vas birača. Stranke, nezavisne liste i pojedinci koje su izdale svoja načela i programe dodvoravanjem, pokazale su svoje pravo lice i cilj u kojem vide isključivo osobni interes, kazao je Zrinski.

-SDP je dosljedan u svojim stavovima i vrijednostima kojima živi, dosljedno brani socijaldemokraciju i interese građana Ličko-senjske županije, dodao je.

-Upravo, vidite,  tim građanima dajemo mogućnost da bez razmišljanja  mogu svojim glasom izabrati isključivo SDP, naš program i mene osobno kao nositelja liste. Puno je opcija,ali samo je jedan izbor socijaldemokratski izbor –a to je SDP, zaključio je Zrinski.

Zrinski mještanima D. Lapca obećao da će u Proračunu Ličko-senjske županije osigurati sredstva za otvaranje dječjeg vrtića, koji je kako je istaknio neophodan.

-Izgraditi ćemo  novu ambulantu, te nabaviti novo kombi vozilo za prijevoz starijih osoba i ostalih stanovnika općine, kazao je.

Na listi SDP-a iz Donjeg Lapca čak je četvero kandidata za Skupštinu; Dane Jazić, Slavica Šijan, Jovo Vukša i Mica Rašeta.

L.O.