Seniorska rukometna momčad Gospića u pripreme krenula pojačana

0

Proteklog su tjedna sve grupe Rukometnog kluba „Gospić“, nakon dvotjedne blagdanske stanke, nastavile trenirati. Seniorska momčad u svoje je pripreme za proljetni dio natjecanja krenula u ponedjeljak u sastavu pojačanom za kompletnu i veoma talentiranu ekipu dječaka U15. 

Odličan rad odgojio je kvalitetne mlade rukometaše koji velikom koracima kucaju na vrata ozbiljnijeg participiranja u seniorskoj ekipi, a seniori su tim radom dobili injekciju od 25 mladih igrača što će ozbiljnost treninga i motivaciju dignuti na jedan visoki nivo. Mladići su to s vrhunskim rezultatima iza sebe koji će svakako seniorima dati podstreha za još kvalitetniji rad, a mladima dodatnu motivaciju za ostvarivanje dugoročnijih ciljeva u rukometnoj budućnosti.

Seniori u pojačanom sastavu treniraju četiri puta tjedno (3 puta po 2 sata na rukometnim terenu i 1 puta u teretani). Spajanjem ovih grupa treninge je preuzeo pomoćni trener seniorske momčadi Robert Havliček koji će svojim bogatim iskustvom u talijanskim ligaškim natjecanjima zasigurno donijeti dodatnu vrijednost treninzima i proširiti rukometna znanja, te biti od velike pomoći treneru Marinu Biliću. 

Pokazatelj je to kako se u svakom radu treba vjerovati u proces koji uvijek donosi rezultate, i koji je u ovom slučaju zaokružio jedan entuzijastični dugogodišnji rad kluba, trenera, igrača i roditelja.

Odličnom igrom seniori su u prvom dijelu sezone ostvarili stopostotni uspjeh u 2. HRL Zapad i trenutno su prvi u ukupnom poretku, a cilj je do kraja sezone zadržati ostvareni uspjeh.

L.O./RK