Senj poziva na šeste Dane meda: Doživite slatki vikend ovoga srpnja!

0

SENJ – Grad Senj i Udruga pčelara Drača udružili su snage kako bi organizirali 6. Dane meda, atraktivnu dvodnevnu manifestaciju koja će se održati u subotu i nedjelju, 22. i 23. srpnja 2023. godine.

Na događaju se očekuje predstavljanje desetak izlagača iz Senja i okolnih mjesta. Svaki od njih donijet će svoje unikatne pčelinje proizvode koje posjetitelji ne samo da će imati priliku kušati, već i kupiti po posebnim promotivnim cijenama.

Udruga pčelara Drača pripremila je edukativni dio programa. Na njihovom štandu posjetitelji će moći naučiti više o fascinantnom svijetu pčela, ali i kušati raznovrsne pčelinje proizvode.

No, ovaj vikend neće biti samo o edukaciji i prodaji. Organizatori su pripremili bogat zabavni program. Publiku će zabavljati Grupa Skala, VIS Bonaca, Grupa Mirakul i slovački Folklorni ansambl Lomnićan, koji su posebno pozvani na ovu prigodu.

Udruga pčelara Drača i Turistička zajednica Grada Senja otvoreno pozivaju sve da iskoriste ovaj vikend za posjet Senju i uživanje u 6. Danima meda. Slatki vikend je pred nama – vidimo se u Senju!

L.O.