Senj – Promocija knjige o hodočašću Camino de Santiago iz pera književnice, putnice i putopjesnikinje Maje Klarić

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2016. Gradska knjižnica Senj organizira književnu večer  predstavljanja putopisa  „Vrijeme badema“ – putopisa s hodočašća književnice, putnice i putopjesnikinje Maje Klarić.

Putopis „Vrijeme badema“ nastao je tijekom hodočašća Camino de Santiago na kojem je autorica bila 2010.  Camino započinje u francuskim Pirenejima, a završava u gradu Santiago de Compostela. Autorica je u 35 dana prehodala 880 kilometara, od mjesta Saint Jean Pied du Port u Francuskoj do Finisterre na španjolskoj obali Atlantskog oceana, a svoje dojmove složila je u zanimljiv putopis.

Nastavak ispod oglasa

Maja Klarić putopjesnikinja je čiji su radovi popraćeni u mnogim medijima i jako dobro prihvaćeni od publike, a dosad je realizirala mnoga predstavljanja ne samo u Hrvatskoj, već je njezina riječ i misao stigla i do Londona gdje je također predstavila svoj rad.

Predstavljanje knjige u senjskoj knjižnici bit će popraćeno anegdotama autorice, recitacijama te projekcijom živopisnih fotografija s putovanja kako bi publika mogla što bolje doživjeti Camino.

Predstavljanje knjige će se održati u četvrtak, 20. listopada s početkom u 17.30 sati. Dođite, uživajte i otputujte kroz riječ i sliku na predivna mjesta koja je posjetila književnica Maja Klarić.

L.O.