Senjanin predao 7 bombi!

0
Foto: MUP/Ilustracija

Tijekom dva posljednja vikenda Policijska uprava ličko-senjska nije imala previše razloga za slanjem izvješća o nemilim događajima. U tome razdoblju događale su se tek lakše prometne nesreće, na sreću bez povrijeđenih osoba. Kao da je Uskrs djelovao na lopove pa su se malo uspavali ili opoštenili. Unatrag 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće i jedna dragovoljna predaja oružja. Dakle, opet bez kriminala.
Mještanka (46) Rudanovca kod Korenice vozila je prebrzo, što je rezultiralo slijetanjem s kolnika. Vozačica je pri tome teško ozlijeđena i hitno je prebačena u Opću bolnicu Gospić, gdje je zadržana na liječenju. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (2) i Otočca (1).
Senjanin je jučer dragovoljno predao čak sedam ručnih bombi, koje je držao u svojem domu. Bombe je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja. Policija i ovom prilikom poziva građane da im se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja. Prilikom predaje minsko-eksplozivnih naprava, streljiva i oružja najbolje je pozvati policiju da bi ih preuzele stručne osobe.

P. U./L. O.