Senjska mladež HDZ- a obilježila Međunarodni dan starijih osoba

0

U sklopu Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava svake godine 1. listopada, predstavnici Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Gradski odbor Senj posjetili su starije osobe u Domu Zdravlja Senj.

Toplina, osmijeh i pokoja suza starijih pacijenata mogu dočarati atmosferu koja je prevladavala u stacionaru Doma zdravlja kada je u prostoriju gdje leže ušlo osmero mladih ljudi. Pacijenti nisu mogli skriti svoje oduševljenje kada im se soba, kako su rekli, „napunila mladošću“.

Oglas

Neki od njih su s ponosom pričali o vremenu kad su bili mladi iako su prema njihovim riječima to bila teška vremena, ali ipak vesela i puna nade.

Predstavnici Mladeži HDZ-a uručili su bolesnicima poklone poželivši im brzo ozdravljenje i povratak kući, a oni su izrazili riječi hvale i poželjeli mladima puno uspjeha u životu, ali u prvom redu zdravlja za koje kažu da je najvažnije.

Neki od pacijenata su rekli kako se vesele skoroj izgradnji Doma za stare i nemoćne osobe u Senju i naglasili Mladeži da se zalaže za taj projekt kako bi bio što prije realiziran.

A.P.