Šibenčanka Antonela Bračanov nova Kraljica Jadrana 2017.!

Natjecateljice na brodu Sardina

Finalistice izbora Kraljica Jadrana okupile su se na otoku Rabu povodom finalnog izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2017., koji je održan u petak, 7. srpnja, na terasi hotela International i u lounge baru Escape.

Za titulu najljepše djevojke na Jadranu natjecalo se 13 finalistica iz svih dijelova Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Djevojke su prošetale pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća Pronovias, San Patrick i La Sposa, salona vjenčanica Biba iz Pule i Rijeke, a za najmoderniji izbor naočala i šešira pobrinuo se brend Pilot. Voditeljska titula večeri pripala je Kraljici Hrvatske Tini Živković te poznatom novinaru i TV voditelju Davoru Gariću. Za odlično raspoloženje pobrinula se slovenska pop zvijezda Nina Donelli, a posjetitelji su imali priliku uživati i u nastupu popularne plesne skupine Megablast.

Nastavak ispod oglasa

Domaćin i pokrovitelj ovog spektakularnog događaja bio je Gavrilović, zajedno s hotelom International Rab, gradom Rabom i turističkom zajednicom grada Raba, EDK Rab te najpoznatijom vinarijom Iločki Podrumi, koja je etiketirala vrhunsko vino Kraljica Hrvatske.

Šibenčanka s vodičkom adresom, Antonela Bračanov, proglašena je novom Kraljicom Jadrana 2017., a krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Ivana Volar. Titulu prve princeze ponijela je Riječanka Lauren Cooper, dok je drugom princezom proglašena Patricia Botić s Malog Lošinja. Kraljica osobnosti je simpatična Borna Gorjanac, aKraljica fotogeničnosti predivna Sara Husar. Pobjednice za nagrađene bogatim poklon bonovima te poklon paketima Kraš i EDK Rab.

Djevojke su pobjede proslavile na službenom after partyju, koji se održao  u Escape lounge baru, gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstavila javnosti te svoje uzvanike počastila Rapskom tortom, koju je specijalno za ovu prigodu izradila najpoznatija rapska slastičarna Vilma Slastice. Dan nakon izbora natjecateljice su provele u  Villi Hotel Barbat, a potom su istražile ljepote otoka i skrivene plaže na Rabu brodom Sardina, dok je završni party održan u cocktail baru Bamboocho, gdje nije nedostajalo zabave.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2017. održat će se u prosincu 2017., u Hotelu Lone u Rovinju, gdje će se Šibenčanka Antonela Bračanov natjecati za prestižnu titulu Kraljice Hrvatske. Sve djevojke koje su propustile priliku prijaviti se na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati Kraljica Jadrana za 2018. godinu.

L.O.