Službeno potvrđeno – u nedjelju se igra 5. MT „Heroji Domovinskog rata“ u Karlobagu

0
Karlobag / foto: Lika online

Utakmicom 9.GBR Vukovi i SJP Tigrovi u nedjelju 13. kolovoza u 17:30 sati na igralištu Laktinac nakon 7 dana odgode početi će 5. MT „Heroji Domovinskog rata“ posvećen stradavanju svih Branitelja u Domovinskom ratu.

Za ovu nedjelju je najavljeno poboljšanje vremenskh uvjeta, pa je organizator MNK Karlobag tokom današnjega dana, na zadnjem sastanku uoči Heroja potvrdio i službeno kako će se Heroji Domovinskog rata napokon održati u nedjelju. Nakon objave termina krenule su užurbane pripreme kako bi domaćini dočekali sve sudionike i posjetitelje ovog velikog sportskog događaja na kojemu se očekuje uz brojne uzvanike, goste i sudionike nekoliko stotina posjetitelja i gledatelja.

U nedjelju od 15 sati regulirati će se promet oko samoga igrališta Laktinac kako bi se smanjile velike gužve, pa se mole posjetitelji koji dolaze iz Karlobaga da dođu pješice na Laktinac dok će se svi ostali prosljeđivati uz glavnu cestu iznad Laktinca gdje su osigurana parkirna mjesta – ulica Braće Radića biti će otvorena samo za natjecatelje turnira.

Za glazbeni i zabavni program pobrinuti će se Dj Heć uz „goste iznenađenja“, a nakon dodjela nagrada i priznanja zabavni i glazbeni program nastaviti će se u Beach baru Tatinja.
U 22 sata održati će se poseban program organizatora za sve stradale Branitelje u Domovinskom u kojemu će sudjelovati natjecatelji i posjetitelji turnira.

U nedjelju svakako dođite u Karlobag i uveličajte 5. MT „Heroji Domovinskog rata“.

L.O.