Spektakl “Lijepom našom” u Gospiću

0

Sinoć je u gradskoj spotskoj dvorani u Gospiću, u nazočnosti nekoliko tisuća Ličana i njihovih gostiju, održano javno snimanje HTV-ove zabavno-glazbene emisije „Lijepom našom“.

Dvorana je bila pretijesna za sve koji su htjeli doći i uživati u spektaklu zabavno-glazbene emisije koja je trajala 2 i pol sata, te su mnogobrojni uzvanici među kojima su bili gradonačelnik Grada Gospića Milan Kolić, župan Ličko-senjski Milan Jurković, gradonačelnici Otočca i Novalje, načelnik Općine Karlobag, gospićko-senjski biskup Mile Bogović sa suradnicima mogli su uživati u bogatom kulturno umjetničkom programu.

Oglas

Vrhunac večeri bio je nastup poznatih pjevačkih zvijezda: Mladena Grdovića, Tomislava Bralića i klape INTRADE, Milijana Kneževića, Željka Tomljanovića Jare, Jandre Rukavine, Trio Marinera, Plitvičkih bećara, Ličkih drvosječa, Mirka Švende Žige, Igor Delača iz Prve lige, Krunoslava Kiće i mnogih drugih.

Ne smijemo zaboraviti niti folklorni ansambl  ”dr.A.Starčević iz Gospića, KUD ”Vrilo” – iz Lovinaca, FD ”Otočac”, KUD ”Novalja”  , klape iz Novalje i Senja, te tamburaški sastav Tamburaši za dušu koji su svojom izvedbom Vila Velebita digli dvoranu na noge.

Snimka prvog dijela javnog snimanja HTV-ove emisije na rasporedu je u nedjelju 23. siječnja na Prvom programu, dok će se drugi dio emisije „Lijepom našom“ emitirati u nedjelju 30. siječnja na istom programu.

T.J