Sporazum između Grada Otočca i Ujedinjenih naroda za razvoj ( UNDP)

Dana 31.05.2010 godine potpisan je Sporazum između Grada Otočca i Ujedinjenih naroda za razvoj ( UNDP), a u svrhu realizacije Projekta uređenja rekreacijskog parka uz rijeku Gacku.

Cilj Projekta je, u okviru Projekta Svaka kap je važna – rijeka Gacka, uređenjem rekreacijskog parka započeti s uređenjem prostora uz sjeverni krak rijeke Gacke, a koje će biti dovršeno s uređenjem šetališta. Nadalje, projektom će se osigurati novi sadržaj namijenjen svim građanima Otočca, a posebice djeci i mladima.

Nastavak ispod oglasa

Ukupna vrijednost projekta iznosi 325.000,00 kuna. Udio Grada Otočca iznositi će  200.000,00 kuna koja su namijenjena za  zemljane radove, pripremu i izradu postolja za rekreacijske sprave, izradu završnog sloja parkovnih staza te postavljanje električne instalacije i prepreka za ulazak automobila, dok će udio UNDP-a iznositi 125.000,00 kuna koji će biti namijenjeni za nabavu rekreacijskih sprava te komunalne opreme (klupe, koševi za smeće) u svrhu opremanja rekreacijskog parka uz rijeku Gacku.

U ime  Grada Otočca Sporazum je potpisao  Gradonačelnik Grada Otočca Mario Barković,dipl.ing,  a u ime UNDP-a Alessandro Fracassetti , v.d. stalnog predstavnika.

Felix / Grad Otočac