Srednja škola Otočac među najboljim gimnazijama u Hrvatskoj

Prema nedavno objavljenom popisu 30 najboljih gimnazija u Hrvatskoj, Srednja škola Otočac se našla na odličnom 17. mjestu. Popis je objavio Jutarnji list u ponedjeljak, a istraživanje je obuhvatilo 144 škole koje provode gimnazijske programe i ukupno 225 gimnazijskih odjela u tim školama. Ovo je sjajna vijest za Srednju školu Otočac, koja je pokazala izvrsnost u radu i pripremi učenika za državnu maturu te upis na fakultete.

“Ovo je dokaz da je izvrsnost rada u našoj Školi neupitna, kao i odlična priprema učenika za državnu maturu te upis na fakultete. To što smo rame uz rame s najboljim gimnazijama iz velikih gradova i županijskih središta, daje nam dodatni vjetar u leđa da nastavimo s predanim radom i postignemo još bolje rezultate u sljedećim generacijama”, istaknula je prof. Adela Rukavina, ravnateljica Srednje škole Otočac.

Nastavak ispod oglasa

Srednja škola Otočac ima dugogodišnju tradiciju i pruža kvalitetno obrazovanje svojim učenicima. Program opće gimnazije, koji se nudi u ovoj školi, omogućuje stjecanje širokog općeg obrazovanja i pripremu za nastavak školovanja na fakultetima ili drugim visokim učilištima.

“Pozivamo sve osnovnoškolce koji žele steći široko opće obrazovanje i kvalitetno se pripremiti za nastavak školovanja, neka upišu program opće gimnazije u Srednjoj školi Otočac”, poručuje ravnateljica Rukavina.

L.O.