Svečano završena manifestacija Šlajs i Olimpijada starih sportova

Baške Oštarije -Program današnjeg dana započeo je natjecanjem konja teške kategorije u parovima, gdje su zlatnu i srebrenu medalju odnjeli konji iz štale Mile Tomljenovića Mime, dok je treće mjesto pripalo konjima Ivana Oreškovića Gliše. U kategoriji konja samaca prvo mjesto odnio je Vihor – konj Ivana Oreškovića Gliše, dok je konj Jadran Mile Tomljenovića bio drugi.

U povlačenju konopa prvo mjesto je odnjela ekipa Pridrage pobjedivši u finalu ekipu Sv. Roka, koji je u polufinalu izbacio ekipu Podgoraca iz Karlobaga i tako se”revanširao” za poraz u Radošiću. Treće mjesto osvojili su domaći Podgorci pobjedivši ekipu Jelenja.

Nastavak ispod oglasa

Kod žena prvo mjesto u povlačenju konopa osvojila je ekipa Podgorki iz Karlobaga, druga je bila ekipa Smiljana, treća ekipa Bilja, dok su konopašice Dubrave bilje četvrte.

Nastupom grupe Narodni dar i pjevačice Meri Miljković svečano je završena manifestacija Šlajs i Olimpijada starih sportova u Baškim Oštarijama.

Organizator ove spektakularne priredbe je bila Udruga Kirijaši iz Baških Oštarija, a manifestaciju je posjetilo nekoliko tisuća gledatelja.