Svi u Perušić na Snješkofest!!!

Dok odrasli i oni „jako ozbiljni“ muku muče kuda sa snijegom koji pada svako malo, u Perušiću su se dosjetili kako najbolje iskoristiti višak snijega uklonjen s gradskih ulica. Zimska bajka koja je Perušićane dočekala u jutros dala im je ideju kako iskoristiti ovo prekrasno zimsko vrijeme i svi zajedno uživaju u snježnim radostima. Sutra se u Perušiću organizira Snješkofest!
Perušić je od ranih jutarnjih sati veliko radilište. Zahvaljujući velikom trudu djelatnika komunalnog poduzeća Perušić d.o.o. i svesrdnoj podršci Općine Perušić, u samo svitanje počeli su radovi na odvoženju snijega s glavnih ulica koji će se otpremiti na Zelenu tržnicu gdje će se izgraditi veliko sanjkalište za djecu i mala skijaška skakaonica. Osim sanjkališta od snijega će se u obližnjem parku izrađivati razne skulpture kako bi djeca zaista mogla uživati i dati oduška svojoj kreativnosti. Perušićki Snješkofest počinje od 12 sati. Od tada pa do sumraka svi će zainteresirani, mali i veliki, moći izrađivati snjegoviće i sve drugo što zažele. Za ovu je prigodu formiran i „tajni žiri“ koji će ocijeniti najljepšeg snjegovića čiji će autor biti nagrađen. Osnovna škola Perušić je također odlučila iskoristiti snijeg te će još danas učitelji i učenici ispred škole pokušati napraviti što većeg snjegovića.
Za realizaciju ove sjajne i zabavne priče „krivci su“ PP Grabovača, TZO Perušić, Općina Perušić, Narodna knjižnica Perušić i poduzeće Perušić d.o.o.

J.M./M. S.

Nastavak ispod oglasa