Tadićev dolazak na Jadovo otvorena provokacija Hrvatskog čovjeka i Hrvatskog naroda

9

Predsjednik nedavno osnovane političke stranke „ Akcija za bolju Hrvatsku“ i bivši zamjenik načelnika Stožera specijalne policije general Željko Sačić boravio je u Lici, kojom prilikom se u našem razgovoru osvrnuo i na dolazak predsjednika Tadića na Jadovno:

– „ dolazak predsjednika Srbije Tadića na Jadovno u Lici, otvorena je provokacija hrvatskog čovijeka, provokacija hrvatskih žrtava, koje su ponedesene u Domovinskom ratu. Došao je pokloniti se žrtvi iz II. Svjetskog rata, no taj Tadić nema isti kriterij kada treba i hrvatsku žrtvu štititi, nema tu iskrenosti, već je to otvorena licemjernost i provokacija prema hrvatskoj državi“ – kazao je danas u Otočcu general Željko Sačić.

Od Srbije jučer nije došla ni čestitka za Dan državnosti, a danas nas taj Tadić u Liku dolazi povezivati sa fašističkom poviješću, a nije dozvolio da naši ljudi u Srbiji obilježe dostojno mjesta ubojstava, stradanja žrtava i silovanja preko 3000 žena.
-„ sve će mo učiniti kako bi se Hrvatska državnost vratila na datum 30.svibnja, jer mijenjanja datuma Dana državnosti nema ni jedna država u svijetu, i ovo sliči na jednu šizofreniju što je ništa drugo nego sramota zaslijepljenih političara.

General Sačić istaknuo je da će ulaskom u EU hrvatski čovijek biti u prilici da sluša svakodnevno jugoslavensko srpsku povijest dok djeca u Hrvatskoj o Domovini, njenom stvaranju i žrtvama neće znati ništa.

Sačić je ustvrdio da u cilju zatvaranja Poglavlja 23. hrvatska Vlada obvezala se pohapsiti 210 hrvatskih ratnih zapovjednika i istaknutih hrvarskih branitelja, a pored onih koji su već sad u Hagu, svi oni koji su išto značili u Domoinskom ratu i branili Domovinu, danas su u tamnicama ili su progonjeni ili na stupu srama. Budite svjesni da je to odmazda velikosrpske ideje mirnim putem, u čijoj odmazi sudjeluje naš Bajić kao najveći neprijatelj hrvatskog naroda, hrvatske države i hrvatskih branitelja i podanička Vlada Jadranke Kosor.

Dražen Prša