Tradicionalni doček 2024. u podne na Baškim Oštarijama oduševio posjetitelje

0

Iako snijeg ove godine nije ukrasio krajolik Baških Oštarija, veseli doček Nove godine u podne nije izostao. Na 950 metara nadmorske visine, plato ispred hostela u rekreativnom centru oživio je danas u podne, postajući središte zabave i dobrog raspoloženja.

Okupljeni posjetitelji, obučeni za ugodan boravak na otvorenom, uživali su u jedinstvenom dočeku 2024. godine. Domaće kobasice, kućni recepti i neograničene količine kuhanog vina osigurali su da nitko ne ostane gladan ni žedan. Miris roštilja miješao se s melodijama popularnog Music banda “Mirakul”, koji je svojim hitovima dodatno podigao atmosferu. Među brojnim uzvanicima, Novu godinu u podne na Oštarijama dočekali su i načelnik općine Boris Smojver i župan Ernest Petry.

Oglas

Ovaj događaj, koji postaje sve popularniji među ljubiteljima planine i nekonvencionalnih proslava, pružio je idealnu priliku za ispraćaj stare godine u prijateljskom i veselom okruženju. Uz izvrsnu glazbu, ukusnu hranu i veselo društvo, doček Nove godine u podne na Baškim Oštarijama ostao je zapamćen kao događaj koji prenosi radost i zajedništvo.

L.O.