Tretmani bioenergije u Gospiću

0
Foto:H.Jurković

GOSPIĆ – Poznati hrvatski  bioterapeut Jurica Manestar ovih je dana boravio  u Gospiću. Nakon terapija koje radi u drugim gradovima,  Manestar je početkom ove godine krenuo s četverodnevnom terapijom u Kulturno Informativnom Centru u Gospiću.

–  Bio-terapije provodimo  po metodi g. Zdenka Dumančića koja je već dulje vrijeme priznata kao vrlo pouzdana metoda liječenje mnogih bolesti. Riječ je o 10-15 minutnom tretmanu po svakom pacijentu, a  energetske terapije vrše se u ugodnoj atmosferi uz opuštajuću glazbu. Nakon tretmana, terapije obavljaju svoju funkciju promjena na tijelu još dva do tri tjedna. U Lici su čest problem zglobovi, mišići i leđa, ali na terapije nam dolaze pacijenti s raznim problemima,  rekao nam je J. Manestar.

– Moja dijagnoza je osteoartritis, a bolovi u leđima i koljenima bili su nepodnošljivi… Nakon prve terapije prošli mjesec bolovi su 80% manji, osjećam se puno vitalnije.. Glavobolja je u potpunosti nestala, rekla nam je Mandica Kovačević kojoj je ovo drugi put na bioterapiji.

 Ekipa bio-terapeuta Jurice Manestra u Gospiću je ponovno od 22.-25. studenog, ukoliko imate zdravstvenih problema već danas se možete naručiti za terapije na broj: 095/ 914-51-46.

H.J.