Turistička ponuda Perušića i Like uspješno predstavljena na sajmu Holiday World 2024 u Pragu

0

Od 15. do 17. ožujka, Turistička zajednica Općine Perušić sudjelovala je na prestižnom turističkom sajmu Holiday World 2024, održanom u Pragu. Ovaj događaj okupio je 304 izlagača iz 24 zemlje, privukavši pažnju 26 815 posjetitelja i više od 170 novinara, što ga čini jednim od najvažnijih turističkih događanja u regiji.

Turistička ponuda Like, koja je u Pragu predstavljena u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice za češko tržište, privukla je veliku pažnju posjetitelja. Lika se na sajmu predstavila zajedno s turističkim zajednicama Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, čime je još jednom potvrđena njena sve veća popularnost među ljubiteljima prirode i turistima koji traže autentično iskustvo.

Sajam Holiday World prepoznat je kao idealna platforma za predstavljanje turističkih potencijala i noviteta, a sudjelovanje Like na ovom događaju još je jedan korak u promociji regije kao destinacije koja nudi raznolike aktivnosti, od avanturističkog turizma do odmora u prirodi.

Posjetitelji sajma imali su priliku upoznati se s bogatom kulturnom i prirodnom baštinom Like, kao i s gostoljubivošću njenih stanovnika, što je još jednom potvrdilo važnost suradnje i zajedničkog nastupa hrvatskih turističkih zajednica na međunarodnoj sceni.

Ovogodišnji uspjeh na sajmu Holiday World 2024 u Pragu dodatno motivira Turističku zajednicu Općine Perušić da nastavi s promocijom Like kao destinacije koja svojim posjetiteljima nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

L.O.