Turnir “Oluja 23” okupirao Karlobag: Pobjednici ponovno Heroji Ulice

0

Nogometno igralište Laktinac u Karlobagu bilo je jučer poprište tradicionalnog malonogometnog turnira “Oluja 23”. Sportski duh i natjecateljsko uzbuđenje bili su na vrhuncu dok su se ekipe borile za prestižnu titulu.

Na samom startu turnira, ekipama i navijačima se obratio načelnik Općine Karlobag Boris Smojver, iskazavši zahvalnost svim onima koji su dali život za Domovinu i u sjećanje na koje se ovaj turnir i odigrava.

Turnir je započeo uzbudljivim susretom između 9. GBR Vukova i Cesarice, u kojem su Vukovi demonstrirali superiornu igru, pobijedivši s rezultatom 10:2. Nakon toga, Heroji Ulice su savladali ekipu Brinje s rezultatom 3:1.

Domaća ekipa, MNK Karlobag, iznenadila je Lukovo Šugarje slavivši rezultatom 8:3, dok je Udruga SJP Tigar bila bolja od Selana Senj, s konačnim rezultatom 5:1.

Polufinalne utakmice donijele su još više uzbuđenja. Heroji Ulice su pobijedili MNK Karlobag s rezultatom 3:0, dok su Vukovi odnijeli pobjedu protiv Udruge SJP Tigar s rezultatom 6:3.

Utakmica za treće mjesto između MNK Karlobaga i SJP Tigra završila je s rezultatom 3:1 u korist Tigra.

Vrhunac turnira bilo je finalno sučeljavanje između Heroja Ulice i 9. GBR Vukova. Heroji Ulice su pokazali nezadrživu formu i pobijedili su s uvjerljivih 5:0, ponovno osvajajući malonogometni turnir u Karlobagu.

Nagrade najboljim momčadima uručio je predsjednik ZS LSŽ Milan Radošević.

Načelnik Smojver je uručio nagrade za najboljeg strijelca, igrača i golmana turnira. Najbolji strijelac turnira je Nikola Bulum, najbolji golman je Aleksandar Caga, a najbolji igrač je Rajmond Buqaj, svi iz pobjedničke ekipe Heroji Ulice.

Direktorica TZ općine Karlobag, Ivanka Šegota Brujić, uručila je zahvalnice za doprinos na turniru.

Nakon uspješno odigranog turnira, igrači i navijači nastavili su slavlje u beach baru Tatinja, gdje je sportsko druženje prošireno na zabavni afterparty.

L.O.