Tv Loki-ju zabranili snimanje

21

Otočac – Predsjednica Gradskog vijeća Grada Otočca Slavka Bogdanić još prije početka današnje sjednice Gradskog vijeća izvijestila je Roberta Labrovića – Lokija, poznatijeg kao snimatelja i vlasnika poznate internet TV produkcije „Loki TV“ da ne može snimati sjednicu Gradskog vijeća. O Lokijevom snimanju sjednice izjasnili su se i vijećnici Grada Otočca koji su javnim glasovanjem odlučili da se ne dozvoli snimanje „Loki TV“. Iako je Robert Labrović – Loki itekako poznat široj javnosti po iznimno zanimljivim, atraktivnim, neobičnim i kvalitetnim zapisima čime promovira Grad Otočac i Gacku dolinu diljem Lijepe naše i svijeta, ostaje upitnim zašto se većina gradskih vijećnika Otočca usprotivila snimanju sjednica. Zasigurno da na pomisao padaju svakakve zamisli, no čitateljima prepuštamo da sam stvore zaključak o mogućim razlozima zabrane snimanja. Inače, kako je obrazložila predsjednica GV Slavka Bogdanić na jednoj od prethodnih sjednica odlučeno je da se sjednice vijeća neće javno prenositi.

–  „ moram reći da TV Loki djeluje 2 godine, ima 1400 stalnih priloga i oko 4 milijuna pogleda na internet stranici. Ovo je prvi puta da mi je javno zabranjeno snimanje. Iznenadila me i reakcija vijećnika, njihovo izjašnjavanje, jer koliko je meni poznato, sjednice Gradskog vijeća su javne. Što se krije iza zatvorenih vrata Gradske vijećnice Grada Otočca, na internet televiziji TV Loki građani još neće moći saznati“ – kazao je Robert Labrović –Loki.

Oglas

I mi se možemo zapitati što se krije iza ovakve, pomalo čudne odluke, i u „kojem grmu leži zec“. Građanima Otočca zasigurno da je u interesu znati što se dešava iza vrata Gradske vijećice Otočca, kako i na koji način gradski vijećnici raspolažu njihovim novcem, dakako i budućnošću. Očito, za predstavnike medija dolaze neka  zanimljiva, ali u svakom slučaju teška vremena.

Dražen Prša