U dvije prometne nesreće teško ozlijeđeni motociklisti

0

U protekla 24 sata (8./9. srpnja 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, sedam prometnih nesreća i jedna dragovoljna predaja streljiva. 

U vremenu od 20. lipnja do 8. srpnja 2019. godine u Ćukovcu, u krugu nekadašnje tvornice, nepoznati počinitelj iz dva neregistrirana traktora otuđio 90 litara pogonskog goriva i razni alat, oštetivši 35-godišnjaka iz Ličkog Osika.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava. 

Dvije teške prometne nesreće

Dvije prometne nesreće su s teško ozlijeđenim osobama, a dogodile su se jučer.

Prva u 13.20 sati na dionici državne ceste broj 25 u mjestu Brušane, kada je 36-godišnjak iz Zagreba upravljao motociklom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga, te uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom i sletio u provaliju.

Druga prometna nesreća dogodila se u 13.50 sati u Novalji, kada je 39-godišnjak iz Zagreba upravljao osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake i skretao ulijevo a da nije propustio motocikl zagrebačke registracijske oznake kojim je upravljao 27-godišnjak iz Zagreba koji je zadržavao smjer kretanja. Vozač motocikla je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području  Otočca, Gospića, Karlobaga i Novalje.

L.O.