U Karlobagu domaćini premoćno prvi

Ovogodišnje Sportsko – zabavne igre City Games jučer su u Karlobagu okupile pet odličnih ekipa. Nekadašnjim Jadranskim igrama i Karlobagu ovo je bio šesti susret, kao i ekipama koje su svojom vještinom igre učinile još uzbudljivijima. Jedna od takvih je ekipa Karlobag koja je opet slavila, ovoga puta ispred drugoplasirane Cesarice, trećeplasiranih Gadova Plitvička jezera, te sjajnih i srčanih ekipa koje su ovaj put imale manje sreće – Bakar Kukuljanovo te Leona Karlobag. Što na sve ovo kažu pobjednici?

-Ove smo godine dobili par sjajnih pojačanja, što se vidi i iz rezultata. Uvijek idemo na pobjedu pa se ove godine zaista nadamo finalu, kazala nam je kapetanica pobjedničke ekipe Karlobag, Nikolina Matić.

Nastavak ispod oglasa

Organizatori susreta Općina Karlobag, Turistička zajednica općine Karlobag i agencija „Adria events“ iz Rijeke bili su puni sebe zbog odlične priredbe. Našao se tu i dežurni operativac Boris Smojver, zamjenik načelnika općine karlobag.

-Do sada su Jadranske igre u Karlobagu gostovale u predsezonskom terminu. Sada kada smo termin malo pomaknuli, do izražaja je došao pun potencijal projekta. Zadovoljni smo jer imamo sjajnu ekipu. Bodriti ćemo ih do kraja, rekao nam je Boris Smojver.

Veliko hrvatsko finale je iza ugla. Ekipe Karlobag i Gadovi Plitvička jezera pokušat će se preko polufinala domoći finalnog susreta u Malinskoj koje je na rasporedu 4. kolovoza. Bude li dovoljno spretnosti i nešto sreće, smiješi im se i veliko međunarodno finale koje će se održati u Biogradu n/m 27. kolovoza.

L. O./City Games