U Karlobagu završen 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“

0

U subotu je u Karlobagu završen 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“ koji je posvećen svim stradalim braniteljima u Domovinskom Ratu. U sjajnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac  skupilo se oko 500 posjetitelja, dok organizatori procjenjuju da je tokom cijelog popodneva i večeri broj gledatelja koji  su uživo pralili sam događaj bio i znatno veći. Svi oni zajedno mogli su uživati u zabavnom i sportskom programu sa dobrom ponudom hrane i pića po promotivnim cijenama. Turnir su znatno podigli na veći nivo i brojni uzvanici i gosti malonogometnog turnira. Što se tiče sportskog dijela, momčad Heroji Ulice Gospić pobjednik je Heroja pobjedivši u finalu branitelje naslova SJP Tigar rezultatom 3-2. Treće mjesto su osvojili domaćini Mnk Karlobag pobijedivši PP Karlobag nakon izvođenja sedmeraca 8-7, dok su ovogodišnji glavni suci bili savezni nogometni suci Igor Šuper, Josip Brkljačić regionalni sudac Stipe Lulić i Mario Lulić. Osvajač pehara za najboljeg strijelca turnira ove godine je igrač SJP Tigrova Goran Lovrić sa 5 postignuta zgoditka. Vrhunac večeri se dogodio oko 22:00 sata kada su organizatori turnira održali najavljeni svoj dio programa gdje su spustili ogromnu koreografiju za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu na kojoj je pisalo                                    „IZ KRVI I BOLI NIKNUT ĆE CVIJEĆE, NIKADA KARLOBAG ZABORAVITI NEĆE“      dok je iznad poruke spušten veliki križ „HEROJI“ oko kojega su gorjeli lampioni i svijeće, u tom trenutku zapaljeno su bengalke i dimne bombe, gledatelji su u tom trenutku ustali sa svojih mjesta i velikim pljeskom ispratili središnji dio proslave Oluje u Karlobagu. Bio je to daleko najljepši i najemotivniji dio prekrasne Karlobaške večeri u samoj špici sezone, dokaz je i veliki pljesak i odobravanje svih prisutnih u tom trenutku.

Organizatori turnira još jednom su čestitali svim osvajačima nagrada i pehara na turniru i još jednom su se zahvalili svim donatorima, sponzorima,  medijskim pokroviteljima, volonterima kao i brojnim uzvanicima i gostima 4.Memorijalnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“. Izrazili su veliko zadovoljstvo što je Karlobag dostojno obilježio 21-u obljetnicu od završetka vojno redarstvene akcije Oluja i što su se na ovaj način sjetili svih onih što su živote dali na Oltar Domovine Hrvatske.

Ovogodišnji dvodnevni  program proslave, dokazao je još jednom da je središnji događaj u Općini Karlobag tokom cijele godine i da se isplati ulagati i održavati ovaj malonogometni turnir koji je već sada postao jedna lijepa tradicija u  Općini Karlobag koji služi na čast svim gledateljima i posjetiteljima turnira.

REZULTATI UTAKMICA 4. MT „HEROJI DOMOVINSKOG RATA!

Rezultati i strijelci 4.MT “Heroji Domovinskog rata”

16:45/ PP KARLOBAG- HV 91 ZADAR 3-0
(Bulum, Eldić, Eldić)
17:15/ HEROJI ULICE- 9 GBR VUKOVI 2-2
(Verzon, Župan/ Lulić, Sertić)
17:45/ SJP TIGAR- SINOVI OLUJE 5-0
(Lovrić, Lovrić, Lovrić, Pocrnić, Pocrnić)
18:15/ MNK KARLOBAG- CESARICA 2-0
(Stipić, Dokozić)
18:45/ SINOVI OLUJE- PP KARLOBAG 0-2
(Bulum, Bulum)
19:15/ CESARICA- HEROJI ULICE 0-2
(Rukavina, Rukavina)
19:45/ SJP TIGAR- HV 91 ZADAR 3-0
(Šarić, Pocrnić, Lovrić)
20:15/ MNK KARLOBAG- 9.GBR VUKOVI 3-1
(šikić, Dokozić, Zeko/ Lulić)
20:45/ HV 91 ZADAR- SINOVI OLUJE 2-0
(Jurjević, Katuša)
21:15/ 9.GBR VUKOVI- CESARICA 2-2
(Romić, Petrlić/ Urmovski, Bratić)
21:45/ SJP TIGAR- PP KARLOBAG 2-1
(Zeba, Lovrić/ Jurković)
22:30/ MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE 1-2
(Dražević/ Verzon, Popović)

Juniori:
23:00/ MNK KARLOBAG- VIKENDAŠI BAG 1-4

Za 3. mjesto
23:30/ PP KARLOBAG- MNK KARLOBAG 2-2 (p7-8)
(Duvnjak, Bačić/ Eldić, Jurković)

Finale:
00:05/ SJP TIGAR- HEROJI ULICE 2-3
(Župan, Zeba/ Župan, Župan, Rukavina)

L.O./I.D.