U Karlobagu završen 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“

U subotu je u Karlobagu završen 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“ koji je posvećen svim stradalim braniteljima u Domovinskom Ratu. U sjajnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac  skupilo se oko 500 posjetitelja, dok organizatori procjenjuju da je tokom cijelog popodneva i večeri broj gledatelja koji  su uživo pralili sam događaj bio i znatno veći. Svi oni zajedno mogli su uživati u zabavnom i sportskom programu sa dobrom ponudom hrane i pića po promotivnim cijenama. Turnir su znatno podigli na veći nivo i brojni uzvanici i gosti malonogometnog turnira. Što se tiče sportskog dijela, momčad Heroji Ulice Gospić pobjednik je Heroja pobjedivši u finalu branitelje naslova SJP Tigar rezultatom 3-2. Treće mjesto su osvojili domaćini Mnk Karlobag pobijedivši PP Karlobag nakon izvođenja sedmeraca 8-7, dok su ovogodišnji glavni suci bili savezni nogometni suci Igor Šuper, Josip Brkljačić regionalni sudac Stipe Lulić i Mario Lulić. Osvajač pehara za najboljeg strijelca turnira ove godine je igrač SJP Tigrova Goran Lovrić sa 5 postignuta zgoditka. Vrhunac večeri se dogodio oko 22:00 sata kada su organizatori turnira održali najavljeni svoj dio programa gdje su spustili ogromnu koreografiju za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu na kojoj je pisalo                                    „IZ KRVI I BOLI NIKNUT ĆE CVIJEĆE, NIKADA KARLOBAG ZABORAVITI NEĆE“      dok je iznad poruke spušten veliki križ „HEROJI“ oko kojega su gorjeli lampioni i svijeće, u tom trenutku zapaljeno su bengalke i dimne bombe, gledatelji su u tom trenutku ustali sa svojih mjesta i velikim pljeskom ispratili središnji dio proslave Oluje u Karlobagu. Bio je to daleko najljepši i najemotivniji dio prekrasne Karlobaške večeri u samoj špici sezone, dokaz je i veliki pljesak i odobravanje svih prisutnih u tom trenutku.

Organizatori turnira još jednom su čestitali svim osvajačima nagrada i pehara na turniru i još jednom su se zahvalili svim donatorima, sponzorima,  medijskim pokroviteljima, volonterima kao i brojnim uzvanicima i gostima 4.Memorijalnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“. Izrazili su veliko zadovoljstvo što je Karlobag dostojno obilježio 21-u obljetnicu od završetka vojno redarstvene akcije Oluja i što su se na ovaj način sjetili svih onih što su živote dali na Oltar Domovine Hrvatske.

Nastavak ispod oglasa

Ovogodišnji dvodnevni  program proslave, dokazao je još jednom da je središnji događaj u Općini Karlobag tokom cijele godine i da se isplati ulagati i održavati ovaj malonogometni turnir koji je već sada postao jedna lijepa tradicija u  Općini Karlobag koji služi na čast svim gledateljima i posjetiteljima turnira.

REZULTATI UTAKMICA 4. MT „HEROJI DOMOVINSKOG RATA!

Rezultati i strijelci 4.MT “Heroji Domovinskog rata”

16:45/ PP KARLOBAG- HV 91 ZADAR 3-0
(Bulum, Eldić, Eldić)
17:15/ HEROJI ULICE- 9 GBR VUKOVI 2-2
(Verzon, Župan/ Lulić, Sertić)
17:45/ SJP TIGAR- SINOVI OLUJE 5-0
(Lovrić, Lovrić, Lovrić, Pocrnić, Pocrnić)
18:15/ MNK KARLOBAG- CESARICA 2-0
(Stipić, Dokozić)
18:45/ SINOVI OLUJE- PP KARLOBAG 0-2
(Bulum, Bulum)
19:15/ CESARICA- HEROJI ULICE 0-2
(Rukavina, Rukavina)
19:45/ SJP TIGAR- HV 91 ZADAR 3-0
(Šarić, Pocrnić, Lovrić)
20:15/ MNK KARLOBAG- 9.GBR VUKOVI 3-1
(šikić, Dokozić, Zeko/ Lulić)
20:45/ HV 91 ZADAR- SINOVI OLUJE 2-0
(Jurjević, Katuša)
21:15/ 9.GBR VUKOVI- CESARICA 2-2
(Romić, Petrlić/ Urmovski, Bratić)
21:45/ SJP TIGAR- PP KARLOBAG 2-1
(Zeba, Lovrić/ Jurković)
22:30/ MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE 1-2
(Dražević/ Verzon, Popović)

Juniori:
23:00/ MNK KARLOBAG- VIKENDAŠI BAG 1-4

Za 3. mjesto
23:30/ PP KARLOBAG- MNK KARLOBAG 2-2 (p7-8)
(Duvnjak, Bačić/ Eldić, Jurković)

Finale:
00:05/ SJP TIGAR- HEROJI ULICE 2-3
(Župan, Zeba/ Župan, Župan, Rukavina)

L.O./I.D.